"Today’s Good Mood is sponsored by Sees coffee."

Sees. is een coffee & conceptstore op de leuke Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum, met mooie merken die inspireren én een plek om lekker te ontbijten, lunchen, taart te eten of alleen even wat te drinken – met of zonder kinderen.

Monty & Jaimie Grieving, eigenaren Sees Coffee & ConceptstoreMonty & Jaimie Grieving, eigenaren Sees Coffee & Conceptstore

Bij ons vind je artikelen die wij mooi vinden en waar we blij van worden, het liefst met een verhaal erachter. Bijvoorbeeld sieraden of geurkaarsen gemaakt door lokale ondernemers, maar ook de fairtrade interieuraccesoires van bijvoorbeeld A Beautiful Story, Parafina, Atelier Rebul, Loveli,.. Voor je moeder, vriendin of gewoon voor jezelf: bij Sees. vind je altijd een cadeau waar je blij van wordt.

Daarnaast ben je welkom in onze koffiebar om te genieten van de lekkerste koffie en thee, heerlijke zoetigheden, goedbelegd, dik gesneden desembrood en huisgemaakte soep. Bij Sees. is iedereen welkom. Naast een gave speelhoek vind je bij ons ook een specifiek aanbod voor kinderen op de menukaart. Waar mogelijk werken we met producten van lokale leveranciers en ondernemers.

We hopen je snel te zien! Gezellig bij Sees.

Delen: